Penat untuk ke butik atau kekedai jamu anda. Atau anda nak jimat minyak kereta. Biar kami hantar produk yang anda inginkan terus kerumah anda dengan hanya anda mengeluarkan kos penghantaran sebanyak RM 9.00 atau RM 12.00 untuk Sabah dan Sarawak. Sila SMS atau CALL 019-9242529 Kak Mah.


Thursday, November 24, 2011

Aura Seri

SERIKAN WAJAH ANDA DENGAN AURA SERI

HARGA    :   RM 68.00  -  SBH/SWK RM.75.00
POS          :   RM   6.00 -   SBH/SWK RM 10.00
UNTUK TEMPAHAN CLL ATAU SMS 019-9242529 KAK MAH.


Aura Seri telah dianugerahkan pengiktrafan antarabangsa oleh International Institute of Health Science sebagai satu produk yang sangat berkesan dan diperakui oleh pengamal-pengamal kesihatan. Aura Seri adalah produk yang boleh digunakan dalam pelbagai keadaan termasuk dalam keadaan kecemasan. Kita sebagai masyarakat Melayu mempercayai bahawa mandi bunga adalah amalan untuk mendatangkan seri wajah dan membuang malang. Berkurun-kurun dahulu masyarakat kita telah mengamalkan budaya mandi bunga. Sebagai alternatifnya, Aura Seri adalah penganti kepada amalan ini dan ianya sesuai digunakan pada masa kini.
Aura Seri dapat memberikan kekuatan diri daripada unsur-unsur halus dan negatif. Tidak dinafikan bahawa masyarakat kita percaya kepada sihir, dengan penggunaan Aura Seri ianya dapat menguatkan diri pemakai dari unsur-unsur seperti ini. Aura Seri juga dapat digunakan untuk merawat luka-luka kecil yang berlaku dan dapat menghentikan pendarahan kecil dan dapat mengelakkan parut.
Cara penggunaan Aura Seri pula adalah mudah dan ianya boleh digunakan dengan pelbagai cara. Anda boleh menggunakan ketika sedang mandi dengan menitiskan ia ke dalam air mandian. Sekiranya anda bekerja, ianya boleh dibawa dan anda boleh menyapukan Aura Seri ini kepada wajah anda. Ia secara tidak langsung akan merembeskan aroma kepada anda dan menjadikan hari-hari anda di tempat kerja akan bertambah baik. Titikkan 3-7 titis untuk alami mandian kerohanian yang menakjubkan adalah menyamai kekuatan mandi bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam serta tidak bermaya yang menyebabkan wajah anda suram, pucat, tiada seri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress, serta kurang diminati.
Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersih serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu menaikkan seri di wajah anda. Selain itu ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan lebih positif, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.
.
KEBAIKAN AURA SERI
 • Menaikkan seri wajah
 • Meningkatkan proses awet muda
 • Memberikan ketenangan ke tahap alpha
 • Memelihara kesabran dan kerohanian diri dalaman
 • Tampil lebih berkeyakinan dan bekarisma tinggi
 • Menguatkan daya penarik anda
 • Menstabilkan emosi, spiritual, mental dan fizikal
 • Mengubah personaliti dan pemikiran ke arah yang lebih positif
 • Meredakan stress dan kemurungan
 • Membantu tidur nyenyak ke tahap Delta
 • Mengharumkan aura tubuh anda
 • Perlindungan psikik dan gangguan unsur-unsur asing
 • Meningkatkan kecerdasan keharmonian diri yang tinggi

BUNGA DALAM PENGHASILAN AURA SERI

http://www.auraserinur.com.my/images/bunga-auraseri01.jpghttp://www.auraserinur.com.my/images/bunga-auraseri02.jpghttp://www.auraserinur.com.my/images/bunga-auraseri03.jpghttp://www.auraserinur.com.my/images/bunga-auraseri04.jpg

http://www.auraserinur.com.my/images/bunga-auraseri05.jpghttp://www.auraserinur.com.my/images/bunga-auraseri06.jpghttp://www.auraserinur.com.my/images/bunga-auraseri07.jpg

.
CARA PENGGUNAAN AURA SERI
http://www.rizi-biz.com/weblama/aura-seri/aura-seri05.jpg
Aura Seri boleh digunakan dengan pelbagai cara. Ia boleh diamalkan dengan mandian rendaman. Caranya ialah titiskan Aura Seri ke dalam tab mandian sebanyak 7 titik dan anda boleh berendam selama 20 minit di dalamnya. Kemudian air mandian tadi haruslah dibuang kerana ianya tidak boleh digunakan untuk orang lain.
Seterusnya Aura Seri boleh digunakan sebagai bilasan terakhir. Caranya ialah mandi dahulu seperti biasa. Selepas selesai, titikkan aura seri ke dalam baldi berisi air sebanyak 3-5 titik. Biarkan selama 2-3 minit dan anda boleh menggunakan air itu sebagai bilasan terakhir anda. Sekiranya anda mempunyai kolah mandi, titikkan sahaja Aura Seri ke dalam kolah mandian sebanyak 3,5 atau 7 titik. Anda boleh mandi seoerti biasa menggunakan air tersebut.
Cara yang paling mudah ialah sapuan pada wajah. Sebelum tidur, pastikan muka dicuci dahulu. Semasa muka dan tapak tangan basah, titikkan Aura Seri setitik di tapak tangan. Gosokkan tapak tangan dan sapukan pada wajah.
Setiap kali penggunaan Aura Seri haruslah disertakan dengan niat yang positf.
* Penggunaan yang berterusan amatlah digalakkan.

No comments:

Post a Comment